Ningbo Haishu Lite Trading Co., Ltd . Dumunung ing kutha plabuhan Cina Ningbo, sing diadegaké ing taun 2002.

    We specialized ing produksi lan dodolan kanggo necktie, Bowtie, handkerchief, selendang, Wong lan wanita aksesoris. Kanthi luwih saka 50 trampil buruh, kita pabrik wis kapercayan saka kualitas produk stabil lan pangiriman pituduh.

    

    newsletter

    Tindakake kita

    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    WhatsApp Online Chat !