Babagan awake dhewe

Ningbo Haishu Lite Trading Co., Ltd.

Dumunung ing kutha plabuhan Cina Ningbo, kang diadegaké ing 2002.We specialized ing produksi lan dodolan kanggo necktie, Bowtie, handkerchief, selendang, Wong lan wanita aksesoris. Kanthi luwih saka 50 trampil buruh, kita pabrik wis kapercayan saka kualitas produk stabil lan delivery.It pituduh iku Yahoo perusahaan kita kanggo syarat lan nggawe Nilai kanggo kita pelanggan. Kita tansah welcome inquiries.

16 taun pengalaman ing perdagangan manca, supaya kita rumiyin mangertos kabutuhan guests.16 taun pengalaman Manajemen pabrik, supaya kualitas kita anddelivery stabil punika pituduh .Ora selaras ing conto desain quantity.Free samples.Can cilik miturut idea.Can tamu 'terus-terusan nyedhiyani produk anyar kanggo tamu lan wong-wong mau berkembang pasar anyar. rega luwih, stabil quality.Do respon cepet layang inquiries.Quickly kanggo someproducts ing stock.Can bantuan tamu mrekso lan ngatur kualitas produk.

PABRIK SHOW

DSC_6686
DSC_6691
DSC_6685
DSC_6683
DSC_6675
DSC_6662
DSC_6653
DSC_6640
DSC_6601
DSC_6564
DSC_6439
DSC_6692



newsletter

Tindakake kita

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
WhatsApp Online Chat !