Ningbo Haishu Lite Trading Co, Ltd . Aya di kota palabuan Cina tina Ningbo, anu didirikan dina 2002.

    Urang husus dina produksi jeung jualan keur necktie, bowtie, sapu tangan, sal, The lalaki sarta awéwé asesoris. Kalayan leuwih ti 50 pagawe terampil, pabrik urang boga kapercayaan kualitas produk stabil sarta pangiriman ajakan.

    

    newsletter

    Tuturkeun Kami

    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    WhatsApp Online Chat !