Tentang Kami

Ningbo Haishu Lite Trading Co, Ltd.

Aya di kota palabuan Cina tina Ningbo, anu didirikan dina 2002.We husus dina produksi jeung jualan keur necktie, bowtie, sapu tangan, sal, The lalaki sarta awéwé asesoris. Kalayan leuwih ti 50 pagawe terampil, pabrik urang boga kapercayaan kualitas produk stabil sarta delivery.It ajakan nyaéta Tujuan parusahaan urang pikeun minuhan sarat sarta nyieun nilai pikeun konsumén urang. Simkuring salawasna ngabagéakeun inquiries Anjeun.

16 taun pangalaman dina perdagangan deungeun, ku kituna urang deeply ngartos kaperluan guests.16 taun pangalaman manajemén pabrik, jadi nu kualitas urang téh anddelivery stabil nyaéta ajakan .Can jadi ngaropéa dina sampel design quantity.Free samples.Can leutik nurutkeun kana idea.Can sémah 'terus nyadiakeun produk anyar pikeun sémah sarta ngabantu aranjeunna ngamekarkeun pasar anyar. harga Preferential, stabil quality.Do respon quickest mun pangiriman inquiries.Quickly pikeun someproducts di stock.Can mantuan tamu mariksa jeung ngatur kualitas produk.

pabrik Témbongkeun

DSC_6686
DSC_6691
DSC_6685
DSC_6683
DSC_6675
DSC_6662
DSC_6653
DSC_6640
DSC_6601
DSC_6564
DSC_6439
DSC_6692



newsletter

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
WhatsApp Online Chat !