Tentang Kami

Ningbo Haishu Lite Trading Co., Ltd.

 


16 taun pangalaman dina perdagangan deungeun, ku kituna urang deeply ngartos kaperluan guests.16 taun pangalaman manajemén pabrik, jadi nu kualitas urang téh anddelivery stabil nyaéta ajakan .Can jadi ngaropéa dina sampel design quantity.Free samples.Can leutik nurutkeun kana idea.Can sémah 'terus nyadiakeun produk anyar pikeun sémah sarta ngabantu aranjeunna ngamekarkeun pasar anyar. harga Preferential, stabil quality.Do respon quickest mun pangiriman inquiries.Quickly pikeun someproducts di stock.Can mantuan tamu mariksa jeung ngatur kualitas produk.

pabrik Témbongkeun

DSC_6686
DSC_6691
DSC_6685
DSC_6683
DSC_6675
DSC_6662
DSC_6653
DSC_6640
DSC_6601
DSC_6564
DSC_6439
DSC_6692

newsletter

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03
WhatsApp Online Chat !