FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




newsletter

Tuturkeun Kami

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
WhatsApp Online Chat !